top of page

Enthousiaste beoordelingen

Blije, mooie gezichten

Dikke dankjewel Lore om mijn dochter, mijn getuige (metekind) en mijzelf te laten stralen/schitteren op mijn trouwdag!
Ik kan iedereen zeker aanbevelen om beroep op jou te doen!
Je bent gewoonweg een TOPPERTJE in je vak.
Tot in de toekomst ...
Grts Wendy & Allyssia

W. Laevers

Mijn zusje vertelt me dat dit collegaatje van mij een super lieve dame is met een hele goede smaak. Mijn zus vertelde me ook dat ze prachtige kapsels maakt en dat ze, net als ik, werkt met minerale make-up. En daarom ging ik haar pagina eens opzoeken. En ja hoor... mijn zusje heeft gelijk. Zowel de kapsels als de make-up zijn echt mooi. Over kapsels kan ik je verder niet veel vertellen, maar over de make-up wel. De make-up geeft een heel naturelle look waardoor je denkt... amai, die dame straalt, en niet denkt... amai, die dame draagt make-up.
Het is make-up die de huid verzorgt. Het kalmeert ondermeer acné doordat de basis van deze make-up zink is. Alle bestanddelen zijn natuurlijk, zelfs de pigmentatie ontstaat door een natuurlijk proces. En wat dit zo anders maakt dan andere make-up... Je wil bij deze make-up dat hij in je huid komt te zitten omdat het goed is voor je huid. Bij klassieke make-up ga je lagen zetten van crèmes om hem niet in je huid te laten dringen. Dat heeft een verstikkend effect op de huid wat je huid ongezond en minder mooi maakt. En ook de uitstraling van die vele lagen geeft een zwaar, masker make-up effect. Dit zowel in uitzicht als in gevoel. De make-up waar Lore mee werkt, voel je niet zitten. Hij is licht en luchtig en dat oogt super mooi en natuurlijk.
Dus Lore, je gebruikt top make-up met super mooie natuurlijke resultaten. Daar een mooi kapsel bij. ... dat kan niet anders dan een WOW effect geven. Ik ben grote fan! Ik ga me zeker ook eens lekker door jou laten verwennen. Wie wil dat nu niet ... the BLOOM touch.

N. Haccuria

Na 1 blik op een voorbeeldfoto toverde Lore mijn haren om tot dat exacte kapsel. Ook van make-up heeft Lore duidelijk veel verstand. Ze begreep meteen wat ik wou en ik mocht zelfs nog bijsturen. De vele complimentjes die ik nadien kreeg over mijn kapsel en make-up bevestigen de vakkennis/vaardigheden die Lore duidelijk onder de knie heeft. En dat allemaal voor een zeer bescheiden prijs!

S. Van Uytsel

Een styling van make-up en haar is een absolute aanrader! Lore kan je een echte Pinterest look geven . Ze gebruikt make-up die geschikt is voor gevoelige huidtypes.

M. Exelmans

Top vrouw, luistert heel goed naar wat de klant wilt. Ben super tevreden over mijn make-up. Lore doet dit echt met passie en is super lief, een echte aanrader!

I. Dewinter

Gebruik van kwaliteitsvolle, minerale make-up, en dat voel je. Lore experimenteert graag, kan je verrassen met een onverwachte look, maar levert steeds werk waar je achteraf 100% tevreden van bent.

L. Exelmans

eerste keer op proef gegaan voor bruidsmake up. top gedaan! stelt u op u gemak, werkt naar uw wensen en verwachtingen.
super vriendelijk in omgang! heel content van haar werk, ik kijk al uit naar de volgende keer dat ze mijn make up en haar zal doen voor mijn trouw!

M. Rebecca

bottom of page